Restaurant

De bijzondere inrichting van restaurant Ter Leepe straalt stijl en rust uit zoals je ook kunt verwachten van de gastronomie. Op je gemak voelen en genieten, dat is het credo.

De keuken staat onder de bezielende leiding van eigenaar Kristof Marrannes die koos voor een nieuwe manier van gastronomie, een behendige mix van smaken, contrasten en texturen.

De kookkunst is hier verheven tot een ambacht. De beste ingrediënten, de meest verse producten, wereldwijd, worden in de keuken omgezet naar de mooiste gerechten.

Ook voor de wijnen kom je hier genieten. Bij elk prachtig gerecht hoort een bijzondere wijn. Een ondersteuning die van gastronomisch belang is.

De kledij van de bediening wordt verzorgd door:

Kledij door

Keuken

Bij restaurant Ter Leepe ervaar je een culinair avontuur dat met veel liefde is gecreëerd om u, als gast, te plezieren.

Tot in het kleinste detail alles tot zijn recht laten komen, daar staat de keuken van Ter Leepe voor. Smaken en aroma’s tot in de finesses benutten en uitwerken.
Een bijzonder mooie plaats met een bijzondere gastronomie, dat proef je…

De gasten verlaten Ter Leepe met een grote glimlach en een voldaan gevoel.
Gastvrijheid, hartelijkheid en spontaniteit vind je terug in de bediening, de inrichting en in de creatieve keuken.

Feestzalen

De elegante feestzaal van restaurant Ter Leepe is adembenemend en biedt plaats aan 20 tot 150 personen. Een parel van sfeer en gezelligheid waar de topgastronomie elke feestelijke aangelegenheid ondersteunt.

De orangerie biedt u een zee van ruimte en licht. Hier kunnen ook, als afgeschermde ruimte, feesten van 20 tot 60 personen plaatsvinden. Deze orangerie gaat aansluitend over naar de schitterende tuin waar bij mooi weer recepties helemaal tot hun recht komen.

Recepties, zowel binnen als buiten, worden hier aangename uurtjes voor uw genodigden en uzelf. De heerlijkste hapjes en drankjes worden professioneel aangeboden terwijl u in alle rust uw gasten ontvangt.

Stijlvol, sfeervol en vlekkeloos worden de feesten en evenementen bij Feestzalen Ter Leepe voor u georganiseerd en op maat verzorgd. Wij bespreken samen met u de mogelijkheden en bieden oplossingen aan voor al uw wensen en criteria.

Huwelijken, familiefeesten, communies, bedrijfsdiners, recepties, jubilea…

Tuin

Feestzalen Ter Leepe is de absolute droomlocatie voor iedere feestelijke aangelegenheid.

Hier wordt u zowel visueel als culinair verwend. Een schitterende omgeving en een prachtig interieur waar gedrevenheid en vakmanschap een alledaagse combinatie is.

Bij mooi weer kunt u genieten van de prachtige tuin, waar de imposante orangerie het decor vormt voor de fijne recepties waar het de gasten aan niets ontbreekt. Mooie champagne, creatieve hapjes en drankjes…